dimarts, de març 27

El campanar de Sant Llorenç (2.006)

El campanar de Sant Llorenç (2.006)
Aquest quadre es petit (41 x 33 cms) i representa una vista del campanar de l'esglesia de Sant Llorenç de Morunys (Solsonès) en un matí una mica boirós d'un día de Novembre. Aquest campanar es una construcció del segle XVI encara que l'esglesia es romànica del segle XI.

divendres, de març 16

Santa María de Josa (2.007)

Santa Maria de Josa (2.007)
Aquest oli representa l'esglesia romànica de Santa Maria de Josa, situada al municipi de Josa i Tuixent (Alt Urgell). Aquesta esglesia del segle XI está situada dalt de un puig, devant mateix del poble de Josa del Cadí. Desde allà es veu una vista fantàstica del poble. El quadre intenta captar un ambient soleiat d'hivern.

dilluns, de març 12

L'estaciò de Terol (2)


L'estaciò de Terol-2 (2.007)
Aquesta aquare.la (30x38 cms) correspon al paisatge que es veu en direcciò oposada a la de la aquarel.la anterior. La llum correspon a primera hora del matí después d'haver nevat durant la nit.


dimecres, de març 7

L'estaciò de Terol

L'estaciò de Terol (2.007)

Aquesta és una petita aquarel.la de 21x30 cms i representa una vista de l'estació de Terol, extreta de una fotografia que vaig fer després d'una nevada, durant la Setmana Santa del 1.998.


dilluns, de març 5

Montserrat

Montserrat (2.007)

Aquesta vista està presa des de la plaça del Monestir. Darrera les roques es veu la vall, al fons de la qual hi passa el riu Llobregat. L'oli fa 41x41 cms.