dijous, de novembre 30

Tirvia (1.996)

Tirvia (1.996)

Content pel gol del Ronaldinho de diumenge passat i perquè l'Espanyol acaba de guanyar a l'Ajax (0-2), pujo aquest oli que correspon a una vista de Tirvia, poblet situat a la comarca del Pallars Sobirà. El quadre està fet en la primavera del 1.996 i les seves mides són 50x61 cms.

dissabte, de novembre 18

Tardor (Novembre 2006)

Tardor (Novembre 2006)

Ara és el temps en que els arbres estan canviant els colors: des del verd a l'ocre, de l'ocre al groc i del groc al vermell. Aquest oli (55x46 cms), pintat un día molt lluminós, intenta captar l'ambient propi de tardor.
El paisatge correspón a la Vall de Lord i està prés de la carretera que va des de Sant Llorenç de Morunys al Port del Compte.

dimecres, de novembre 15

El Pont Vell de Manresa

El Pont Vell de Manresa ( 1.996)


Aquesta és una vista molt característica de Manresa on es veu el Pont Vell (un dels dos ponts medievals sobre el riu Cardener que hi ha a Manresa). El quadre està fet en un matí del mes de febrer des del Parc de la Seu.

A l'hivern a Manresa és corrent que al matí hi hagi una llum grogenca, producte de la barreja del sol i de la boira que s'està aixecant. Aquest ambient -amb el contrallum del Pont- és el que intenta reflectir aquesta pintura de 61x50 cms.

dimecres, de novembre 8

Camí a Sant Llorenç (Novembre 2006)

Camí a Sant Llorenç (Novembre 2006)

Fa uns dies vaig penjar al Blog un apunt en aquarel·la que m'ha servit com a base per a fer aquest oli sobre el mateix tema. Les mides del quadre són 55x46 cms.