diumenge, de setembre 24

El pantà de la Llossa del Cavall (2.006)

El pantà de la Llossa del Cavall ( 2006)
El quadre representa el sector est del pantà de la Llosa del Cavall, molt aprop de Sant Llorenç de Morunys (Solsonés). Está pintat a primera hora del matí aquest mes de Setembre. Les mides son 55x46 cms.

dimarts, de setembre 19

L' estació de Oriental 2 (2.002)


L' estació de Oriental 2 (2.002)

Aquest és un apunt en aquarel.la ( 30x23 cms), fet en el mateix lloc presentat en aquest blog unes setmanes enrera (L'estació Oriental 1). Només que ara la vista correspón a la direcció contraria.

dimarts, de setembre 12

El Poble Vell de Súria (2.005)

El Poble Vell de Sùria (2.005)

Les mides del quadre són 46x38 cms. i representa el "Poble Vell" de Súria (Bages), aquest és un conjunt de carrers i cases apinyades als peus de l'església (que conté parts del segle XIII) i del castell (situat al costat de l'església però que no surt en el quadre). El "poble vell" és doncs la part antiga -que va des de l'època medieval fins el segle XVIII- de la actual vila de Súria.

divendres, de setembre 8

La Catedral de Solsona (2.004)

La Catedral de Solsona (2.004)

El quadre representa la Catedral de Solsona i el portal d'entrada a la ciutat. La catedral és un edifici gótic encara que hi han construccions des del segle XII fins al XVII. Els àbsis i el campanar que es veuen en el quadre són romànics.
Precisament avui, dia 8 de Septembre, és la Festa Major de Solsona.

dimecres, de setembre 6

El Pont de Cabrianes (1.997)

El Pont de Cabrianes (1.997)

En aquest quadre es pot veure el riu LLobregat en el seu pas pel municipi de Cabrianes (Bages), concretament en el lloc on encara hi ha les restes del pont que va ser volat durant la guerra de l'any 36. El format de l'oli és de 55 x 46 cms.

divendres, de setembre 1

Les muralles de Montblanc

Les muralles de Montblanc (1.996)

Aquest oli mesura 55x46 cms. Montblanc és la capital de la comarca de la Conca de Barberà, el seu nucli antic està rodejat de 1.500 metres de muralles construides al segle XIV. A la dreta del quadre se'n veu un tram (Muralles de Santa Tecla). Al fons es veu la serra de Miramar (uns 800 m d'alçada) que separa la Conca de Barberà del Camp de Tarragona.