dimarts, d’agost 29

Camp de blat (1.998)

Camp de blat (1.998)

Les mides del quadre són 55x46 cms, està pintat el Juliol de 1.998 i representa un camp de blat situat aprop de Moià (Bages) just abans de la sega.

diumenge, d’agost 27

Tardor a Sorpe

Tardor à Sorpe (2.002)

El quadre està pintat a l'oli i les mides són petites (26x21 cms). Sorpe és un poble del Pallars Sobirà ja aprop de la Vall d'Aran. L'església que es veu en el quadre és Sant Pere de Sorpe, molt coneguda per les pintures romàniques del segle XII avui situades al Museu d'Art de Catalunya i al Museu Diocesà de la Seu d'Urgell.

dimecres, d’agost 9

El riu LLobregat a Navarcles (1996)

El riu Llobregat a Navarcles

Aquest oli té unes mides de 46x38 cms. i está fet una tarda d'estiu a la vora del riu Llobregat molt aprop de Navarcles (Bages).

dissabte, d’agost 5

L'estació de Oriental (Mèxic, 2002)

Estació de Oriental (Méxic 2002).



Aquest és un simple apunt de tamany petit (30x23 cms) fet en aquarel·la. Representa l'estació de Oriental, situat entre Puebla i Veracruz, a uns 80 Kms de Puebla. El nom Oriental l'hi ve d'una de les línies de tren que travessaven el poble (El Ferrocarril Oriental).
A part d'aquesta, altres línies hi confluïen de forma que Oriental era (a la primera meitat del segle passat) una vila amb gran activitat ferroviària amb grans extensions de vies i altres instalacions. Ara, aquestes instal·lacions encara existeixen encara que amb molt poca utilització.